
Tropische trifle
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Zin in een zomers toetje boordevol exotische smaken? Deze tropische trifle met passievrucht en mango is een frisse en feestelijke afsluiter van elke maaltijd.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Doe de passievruchtblokjes in een pannetje en laat op laag vuur rustig ontdooien. Roer de maizena met het water tot een papje.
Voeg, zodra de passievrucht ontdooid is, het maizenapapje al roerend toe aan de passievrucht. Verwarm nog ca. 1 minuut, tot de passievrucht iets dikker wordt.
Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de cake in blokjes van ca. 2 x 2 cm. Besprenkel de blokjes met het limoensap.
Klop de slagroom met de poedersuiker stijf. Spatel de slagroom, de Griekse yoghurt en het vanille-extract voorzichtig door elkaar.
Verdeel de helft van de cake over de bodems van de glazen. Verdeel de helft van de yoghurtroom erover. Schep de helft van de passievrucht erover en verdeel de helft van de mangoblokjes erover.
Herhaal met een tweede laag cake, yoghurtroom en eindig met het fruit. Maak af met de passievruchtpartjes en wat geraspte limoenschil.










