Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Champignons en sjalotten met spinazie en penne

Champignons en sjalotten met spinazie en penne

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Pel de sjalotten en snijd ze in parten. Halveer de champignons. Bak de sjalot en de champignons goudbruin in de boter. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout.

  2. Blus de champignons af met de slagroom. Kook de room ca. 5 minuten op laag vuur in. Roer de mosterd door de saus en breng op smaak met zout en peper. Was de spinazie, laat hem goed uitlekken en hak hem grof.

  3. Giet de pasta af en vang het kookvocht op. Meng de pasta met ca. 100 ml van het kookvocht door de roomsaus. Voeg de spinazie toe en verwarm nog ca. 2 minuten tot de spinazie geslonken is. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel het geheel over diepe borden.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (5 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!