
Riccioli met provolone en worst
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Deze verrassende pasta met worst staat zo op tafel. Garneer royaal met provolone en genieten maar!
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Kook de pasta in ruim kokend water met wat zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang daarbij 1 kopje pastawater op.
Verhit intussen 2 el olie in de koekenpan en bak de pancetta goudbruin erin. Voeg de knoflook en de worstvulling toe aan de pan en bak rul, totdat het vlees gaar is.
Voeg de tomaatjes en de spinazie toe en bak een paar minuten mee, totdat de spinazie een beetje geslonken is. Breng op smaak met de chilivlokken, zout, peper en de rest van de olijfolie.
Voeg de gekookte pasta en wat van het pastawater toe aan de pan en schud om. Warm alles nog even goed door. Garneer met lekker veel geraspte provolone.









