
Groentetraybake met pul biber en witte kaas
Eenvoudig
ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd
Heb je zin in een makkelijk gerecht dat na een lange dag in een handomdraai op tafel staat? Probeer dan deze heerlijke traybake! Boordevol geroosterde groenten en romige witte kaas, met een pittig vleugje pul biber voor extra smaak.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Snijd de broccoli in parten. Snijd de courgette in langwerpige stukken.
Pel de knoflooktenen. Pel de rode uien en snijd in partjes.
Verdeel alle groenten over een bakblik of bakplaat. Bedruip royaal met olijfolie en bestrooi met de pul biber en de tijm.
Rooster de groenten in ca. 40 minuten gaar in de oven. Schep na ca. 10 minuten en na ca. 20 minuten baktijd om.
Hak de dille en de peterselie fijn. Strooi na ca. 30 minuten baktijd de helft van de gehakte kruiden over de groenten en schep goed om.
Verkruimel de witte kaas. Serveer de traybake en strooi de rest van kruiden en de witte kaas eroverheen.










