Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Barbecue-pulled-pork uit de slowcooker met coleslaw op een krokant broodje

Barbecue-pulled-pork uit de slowcooker

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

  • ca. 6 uur wachttijdca. 6 u. wachttijd

Niets zo lekker als langzaam gegaard vlees uit de slowcooker dat moeiteloos uit elkaar valt en tóch mals blijft. Dit is je nieuwe favoriete broodje pulled pork.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
6

Ingrediënten

Voor de saus

Lees verder na de advertentie

Niets zo lekker als langzaam gegaard vlees uit de slowcooker dat moeiteloos uit elkaar valt en tóch mals blijft. Dit is je nieuwe favoriete broodje pulled pork.
Serveertip
Lekker om te serveren met zelfgemaakte friet.

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten voor de saus in een slowcooker en roer door elkaar. Voeg het vlees toe en wentel een paar keer, zodat hij in de saus bedekt is. Kook 4-5 uur op high of 7-8 uur op low, tot je het vlees makkelijk uit elkaar kunt trekken.

  2. Neem het vlees uit de slowcooker, doe in een kom en trek het met twee vorken in stukjes. Doe het vlees terug in de slowcooker en roer door de saus. Serveer op broodjes met coleslaw.

Per portie: 382 kcal | 15 g koolhydraten | 37 g eiwit | 19 g vet

© BBC Good Food Magazine / Immediate Media Receptuur: Samuel Goldsmith / Fotografie: Hannah Taylor-Eddington

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!