Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
kerstdesserts

Café glacé met vanille-ijs en chocoladekrullen

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Deze Café glacé is smullen! Schep de bollen vanille-ijs in 4 glaasjes en schenk er de ijskoude koffie overheen. Bestrooi met de chocoladekrullen.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Deze Café glacé is smullen! Schep de bollen vanille-ijs in 4 glaasjes en schenk er de ijskoude koffie overheen. Bestrooi met de chocoladekrullen.

Bereiding

  1. Schenk de koffie in een ruime schaal en laat hem in de vriezer afkoelen. Rasp met een dunschiller krullen van de chocolade.

  2. Schep de bollen vanille-ijs in 4 glaasjes en schenk er de ijskoude koffie overheen. Bestrooi met de chocoladekrullen.

Foto’s: Stephan van Raay
Foodstyling & receptuur: Willem van Santen
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!