Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
kerstdesserts

Café glacé met vanille-ijs en chocoladekrullen

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Deze Café glacé is smullen! Schep de bollen vanille-ijs in 4 glaasjes en schenk er de ijskoude koffie overheen. Bestrooi met de chocoladekrullen.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Deze Café glacé is smullen! Schep de bollen vanille-ijs in 4 glaasjes en schenk er de ijskoude koffie overheen. Bestrooi met de chocoladekrullen.

Bereiding

  1. Schenk de koffie in een ruime schaal en laat hem in de vriezer afkoelen. Rasp met een dunschiller krullen van de chocolade.

  2. Schep de bollen vanille-ijs in 4 glaasjes en schenk er de ijskoude koffie overheen. Bestrooi met de chocoladekrullen.

Foto’s: Stephan van Raay
Foodstyling & receptuur: Willem van Santen
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)