Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Zoetzuur varkensvlees met sperziebonen en wraps

Zoetzuur varkensvlees met sperziebonen en wraps

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Maak de sperziebonen schoon en kook ze in ca. 5 minuten gaar in water met wat zout. Pel de uien en snijd ze in ringen. Snijd het vlees in reepjes. Giet de bonen af en koel ze af in ijswater.

  2. Leg de wraps op een rooster en zet ze ca. 4 minuten in de oven. Verhit de olie in een pan en bak er de ui en het varkensvlees op hoog vuur ca. 4 minuten in aan. Voeg de honing, de ketchup, de azijn en het paprikapoeder toe en meng goed. Voeg de sperziebonen toe en warm ze ca. 2 minuten mee. Voeg eventueel wat water toe om de saus wat dunner te maken. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Neem de wraps uit de oven en serveer ze met het vlees en de groente.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!