Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Bessensabayon

Bessensabayon

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Meng het bessensap met de eidooiers en de poedersuiker en klop het geheel au bain-marie tot een schuimige massa. Pureer de bessen, op een paar om te garneren na, met een vork.

  2. Verdeel de sabayon als hij lekker luchtig en stevig is over glazen en schep er de bessenpuree in. Garneer met de overige bessen.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!