Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
penne met worst en asperges

Komkommersalade met curry en garnalen

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een pan en fruit er de ui en het currypoeder ca. 2 minuten in. Neem van het vuur. Was de komkommers en snijd ze in dikke plakken. Roer het limoensap door de ui en meng het geheel met de komkommers. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Was de koriander, schud hem goed droog en hak de blaadjes fijn. Meng de koriander door de kwark en breng op smaak met zout en peper. Serveer de komkommersalade met de kwark en verdeel er de garnalen over.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!