Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Rabarbertaartje

Rabarbertaartje

  • Gemiddeld

  • 50 minuten bereidingstijd50 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Maak de rabarber schoon en snijd hem in repen van ca. 10 cm. Smelt de boter. Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk het deeg met de gesmolten boter. Leg de repen rabarber op het bladerdeeg en smeer de overgebleven boter eroverheen. Bestrooi het geheel met de suiker.

  2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Bak de rabarbertaart ca. 30 minuten in de oven.

  3. Neem de rabarbertaart uit de oven en laat hem ca. 10 minuten afkoelen. Verdeel de taart in stukken en garneer met de pistachenoten.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!