Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Cover voor Rabarbertaartje

Rabarbertaartje

  • Gemiddeld

  • 50 minuten bereidingstijd50 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de rabarber schoon en snijd hem in repen van ca. 10 cm. Smelt de boter. Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk het deeg met de gesmolten boter. Leg de repen rabarber op het bladerdeeg en smeer de overgebleven boter eroverheen. Bestrooi het geheel met de suiker.

  2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Bak de rabarbertaart ca. 30 minuten in de oven.

  3. Neem de rabarbertaart uit de oven en laat hem ca. 10 minuten afkoelen. Verdeel de taart in stukken en garneer met de pistachenoten.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)