Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
wintergerechten

Gegrilde tortilla’s met biefreepjes en bonen

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Biefstuk op een wrap klinkt misschien wat decadent, maar in Zuid-Amerika is dit heel normaal. Na het maken van dit recept begrijp je gelijk waarom. Het is heerlijk!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Biefstuk op een wrap klinkt misschien wat decadent, maar in Zuid-Amerika is dit heel normaal. Na het maken van dit recept begrijp je gelijk waarom. Het is heerlijk!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 150°C / hetelucht: 125°C / gas: stand 1). Verhit een grillpan. Wrijf de biefstukken in met 1 el olie. Gril de biefstukken ca. 2 minuten aan beide zijden. Leg de biefstukken op een schaal en zet ca. 10-12 minuten in de oven.

  2. Snijd de rode peper in dunne ringen. Pel en snipper de knoflook. Verhit 1 el olie in een pan en fruit er de knoflook, de helft van de rode peper, het komijnzaad en het paprikapoeder in. Voeg de bonen, de ketchup en de azijn toe en verwarm het geheel op laag vuur. Breng op smaak met zout en eventueel peper.

  3. Was de tomaten en snijd ze in plakken. Snijd de lenteuitjes in dunne ringen. Gril de wraps een voor een kort aan beide zijden in de grillpan. Neem het vlees uit de oven en laat het ca. 2 minuten rusten.

  4. Snijd het vlees in plakken en bestrooi met grof zeezout en peper. Verdeel de plakken tomaat over de wraps en schep er het bonenmengsel op. Verdeel het vlees eroverheen en strooi er de lenteui en de overige rode peper overheen.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!