Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 150°C / hetelucht: 125°C / gas: stand 1). Verhit een grillpan. Wrijf de biefstukken in met 1 el olie. Gril de biefstukken ca. 2 minuten aan beide zijden. Leg de biefstukken op een schaal en zet ca. 10-12 minuten in de oven.
  2. Snijd de rode peper in dunne ringen. Pel en snipper de knoflook. Verhit 1 el olie in een pan en fruit er de knoflook, de helft van de rode peper, het komijnzaad en het paprikapoeder in. Voeg de bonen, de ketchup en de azijn toe en verwarm het geheel op laag vuur. Breng op smaak met zout en eventueel peper.
  3. Was de tomaten en snijd ze in plakken. Snijd de lenteuitjes in dunne ringen. Gril de wraps een voor een kort aan beide zijden in de grillpan. Neem het vlees uit de oven en laat het ca. 2 minuten rusten.
  4. Snijd het vlees in plakken en bestrooi met grof zeezout en peper. Verdeel de plakken tomaat over de wraps en schep er het bonenmengsel op. Verdeel het vlees eroverheen en strooi er de lenteui en de overige rode peper overheen.

Foto’s: foodies