Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Vis met spekjes, peterselie en little gem

Vis met spekjes, peterselie en little gem

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Pluk de peterselie van de takjes en hak de blaadjes fijn. Bestrooi de vis met zout. Verwarm 2 el boter in een pan en bak daarin de vis in ca. 6 minuten gaar. Voeg na 3 minuten ook de spekjes toe en bak ze uit. Doe er vlak voordat alles klaar is ook de peterselie bij en breng op smaak met zout en peper.

  2. Snijd de kropjes sla doormidden. Pel en snipper de knoflook. Fruit de knoflook zacht in 2 el boter. Voeg de sla toe en bak hem 2 minuten mee.

Foto’s: Stephan van Raay

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!