Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Vis met spekjes, peterselie en little gem

Vis met spekjes, peterselie en little gem

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Pluk de peterselie van de takjes en hak de blaadjes fijn. Bestrooi de vis met zout. Verwarm 2 el boter in een pan en bak daarin de vis in ca. 6 minuten gaar. Voeg na 3 minuten ook de spekjes toe en bak ze uit. Doe er vlak voordat alles klaar is ook de peterselie bij en breng op smaak met zout en peper.

  2. 2. Snijd de kropjes sla doormidden. Pel en snipper de knoflook. Fruit de knoflook zacht in 2 el boter. Voeg de sla toe en bak hem 2 minuten mee.

Foto’s: Stephan van Raay

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)