Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
weekmenu Gnocchi met doperwten, parmezaan en spekjes

Gnocchi met doperwten, parmezaan en spekjes

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
2

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak er de spekblokjes goudbruin in. Roer af en toe om. Bak de knoflook ca. 1 minuut mee. Voeg de bouillon toe en kook het geheel tot de helft in. Voeg de doperwten, de slagroom en de parmezaan toe. Roer tot de doperwten verhit zijn.

  2. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking in een pan kokend water met zout. Giet goed af. Roer de gnocchi met het basilicum door de doperwtenroom. Roer alles door elkaar en serveer.

Per portie: 554 kcal | 50 g koolhydraten | 19 g eiwit | 30 g vet

Foto: Charlie Richards, Olive Magazine.

Wat vind jij van dit recept?

4.4 / 5.0 (32 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!