Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
weekmenu Gnocchi met doperwten, parmezaan en spekjes

Gnocchi met doperwten, parmezaan en spekjes

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak er de spekblokjes goudbruin in. Roer af en toe om. Bak de knoflook ca. 1 minuut mee. Voeg de bouillon toe en kook het geheel tot de helft in. Voeg de doperwten, de slagroom en de parmezaan toe. Roer tot de doperwten verhit zijn.

  2. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking in een pan kokend water met zout. Giet goed af. Roer de gnocchi met het basilicum door de doperwtenroom. Roer alles door elkaar en serveer.

Per portie: 554 kcal | 50 g koolhydraten | 19 g eiwit | 30 g vet

Foto: Charlie Richards, Olive Magazine.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (2 stemmen)