Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Portobello pizza

Portobello pizza

  • Eenvoudig

Pizza op een portobello. Dat klinkt niet alleen lekker, maar smaakt ook heel erg goed. Deze borrelhap kan je zonder schuldgevoel snacken. Boordevol groentes en dus eigenlijk best wel heel erg gezond. Jum!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Pizza op een portobello. Dat klinkt niet alleen lekker, maar smaakt ook heel erg goed. Deze borrelhap kan je zonder schuldgevoel snacken. Boordevol groentes en dus eigenlijk best wel heel erg gezond. Jum!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Boen de portobello’s schoon en smeer in met de olijfolie. Leg op het rooster en bak 10 minuten.

  3. Snijd de paprika’s in kleine stukjes, snipper de ui en schep dit allemaal door de hoemoes samen met de passata.

  4. Vul de portobello’s met het hoemoesmengsel.

  5. Verdeel tot slot de vegan mozzarella erover en schuif weer terug in de oven. Bak in 10 minuten gaar.

Dit recept is gemaakt door Sanne. Kijk voor meer lekkere vegan recepten op haar website Living the Green Life.

Wat vind jij van dit recept?

4.8 / 5.0 (5 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!