Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Knapperige koolsalade met kip en pindadressing

Knapperige koolsalade met kip en pindadressing

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Voor de salade

Voor de pinda-misodressing

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. 1. Doe voor de salade alle groenten in een ruime kom met flink wat zout. Voeg de ingemaakte gember en het vocht, de sesamolie en de rijstazijn toe. Meng goed en laat 10 minuten staan.

  2. 2. Meng voor de dressing alle ingrediënten in een kom en voeg een scheutje heet water toe tot je een schenkbare dressing hebt.

  3. 3. Pluk de gebraden kip in stukken en verwijder het vel en de botjes.

  4. 4. Voeg de kruiden toe aan de salade en meng goed door. Verdeel de salade en de kip over een schaal en druip er de dressing overheen. Maak af met zwarte sesamzaadjes.

Per portie: 408 kcal | 11 g koolhydraten | 36 g eiwit | 23 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur: Janine Ratcliffe  Foto’s: Ant Duncan  Styling: Katja Harding-Irmer  Foodstyling: Amy Kinnear

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!