Foodies 02/2025
Aziƫ
cover Azie
Knapperige koolsalade met kip en pindadressing

Knapperige koolsalade met kip en pindadressing

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Aantal personen: 6

Ingrediƫnten

Voor de salade

Voor de pinda-misodressing

Bereiding

  1. 1. Doe voor de salade alle groenten in een ruime kom met flink wat zout. Voeg de ingemaakte gember en het vocht, de sesamolie en de rijstazijn toe. Meng goed en laat 10 minuten staan.

  2. 2. Meng voor de dressing alle ingrediënten in een kom en voeg een scheutje heet water toe tot je een schenkbare dressing hebt.

  3. 3. Pluk de gebraden kip in stukken en verwijder het vel en de botjes.

  4. 4. Voeg de kruiden toe aan de salade en meng goed door. Verdeel de salade en de kip over een schaal en druip er de dressing overheen. Maak af met zwarte sesamzaadjes.

Per portie: 408 kcal | 11 g koolhydraten | 36 g eiwit | 23 g vet

Ā© Olive Magazine / Immediate MediaĀ  Receptuur: Janine RatcliffeĀ  Fotoā€™s: Ant Duncan Ā Styling: Katja Harding-Irmer Ā Foodstyling: Amy Kinnear

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)