Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Tortilla's met zoete aardappel en zwarte bonen

Tortilla’s met zoete aardappel en zwarte bonen

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Rooster blokjes zoete aardappel in de oven en vul je tortilla ermee. Lekker met Mexicaanse smaakmakers zoals zwarte bonen, avocado en limoen!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Rooster blokjes zoete aardappel in de oven en vul je tortilla ermee. Lekker met Mexicaanse smaakmakers zoals zwarte bonen, avocado en limoen!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Verdeel de zoete aardappel over een met bakpapier beklede bakplaat en meng met de olijfolie, de specerijen en wat zout en peper. Rooster de aardappel 15-20 minuten in de oven tot hij zacht is. Voeg de zwarte bonen toe en rooster ca. 5 minuten verder.

  2. Meng alle ingrediënten voor de salsa in een kom en breng op smaak met zout. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verdeel de zoete aardappel en de bonen over de tortilla’s en maak af met de salsa, de yoghurt en chilisaus naar smaak.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Megan Davies

Wat vind jij van dit recept?

4.1 / 5.0 (8 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!