Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Mexicaanse bonenpaté met tostada

Mexicaanse bonenpaté met tostada

In samenwerking met De Vegetariërsbond
  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Is een avondje borrelen voor jou niet compleet zonder een mooie paté? Deze ‘groene’ paté geeft je borrelplank een avontuurlijk tintje.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Voor de tostada

Voor de garnering

Is een avondje borrelen voor jou niet compleet zonder een mooie paté? Deze ‘groene’ paté geeft je borrelplank een avontuurlijk tintje.

Bereiding

  1. Verhit voor de tostada de olie in een stevige (frituur)pan tot 180°C en frituur er de tortilla’s in porties goudbruin en knapperig in. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.

  2. Doe alle ingrediënten voor de paté in een keukenmachine en draai er een gladde paté van. Breng de paté op smaak met zout en peper. Serveer de paté met de knapperige tortilla’s. Garneer met de koriander, jalapeño’s en limoenpartjes.

Receptuur en foodstyling: Jacqueline Sluijter Foto's: Willem van Santen Styling: Alexandra Hereijgers

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!