Mexicaanse bonenpaté met tostada
In samenwerking met De Vegetariërsbond
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Advertentie
Is een avondje borrelen voor jou niet compleet zonder een mooie paté? Deze ‘groene’ paté geeft je borrelplank een avontuurlijk tintje.
Bereiding
Verhit voor de tostada de olie in een stevige (frituur)pan tot 180°C en frituur er de tortilla’s in porties goudbruin en knapperig in. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Doe alle ingrediënten voor de paté in een keukenmachine en draai er een gladde paté van. Breng de paté op smaak met zout en peper. Serveer de paté met de knapperige tortilla’s. Garneer met de koriander, jalapeño’s en limoenpartjes.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.