Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Frambozenkoekkruimverrientjes

Frambozenkoekkruimverrientjes

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Yvette: "In het Frans heet alles wat in een glaasje geserveerd wordt een 'verrine'. Vind ik voor dit opmaakreceptje dus heel toepasselijk. Maakt ’t gelijk chic."

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Ook nodig

Lees verder na de advertentie

Yvette: "In het Frans heet alles wat in een glaasje geserveerd wordt een 'verrine'. Vind ik voor dit opmaakreceptje dus heel toepasselijk. Maakt ’t gelijk chic."

Bereiding

  1. Hak de afsnijdsels tot grof kruim/kleine blokjes. Klop de slagroom stijf. Spatel die door de yoghurt en schep het fruit erdoor.

  2. Vul vier tot zes glazen met het kruim en schep er een flinke lik frambozenyoghurt op. Overgiet met honing, bestrooi met kokos en serveer meteen (als zondags ontbijt).

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Van Bovens Leftovers

€ 32,99
Van Bovens leftovers
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!