
Frambozenkoekkruimverrientjes
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Yvette: "In het Frans heet alles wat in een glaasje geserveerd wordt een 'verrine'. Vind ik voor dit opmaakreceptje dus heel toepasselijk. Maakt ’t gelijk chic."
Lees verder onder de advertentie
Yvette: "In het Frans heet alles wat in een glaasje geserveerd wordt een 'verrine'. Vind ik voor dit opmaakreceptje dus heel toepasselijk. Maakt ’t gelijk chic."
Bereiding
Hak de afsnijdsels tot grof kruim/kleine blokjes. Klop de slagroom stijf. Spatel die door de yoghurt en schep het fruit erdoor.
Vul vier tot zes glazen met het kruim en schep er een flinke lik frambozenyoghurt op. Overgiet met honing, bestrooi met kokos en serveer meteen (als zondags ontbijt).
Uit het boek
Van Bovens Leftovers
€ 32,99