Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
Frambozenkoekkruimverrientjes

Frambozenkoekkruimverrientjes

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Yvette: "In het Frans heet alles wat in een glaasje geserveerd wordt een 'verrine'. Vind ik voor dit opmaakreceptje dus heel toepasselijk. Maakt ’t gelijk chic."

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Ook nodig

Yvette: "In het Frans heet alles wat in een glaasje geserveerd wordt een 'verrine'. Vind ik voor dit opmaakreceptje dus heel toepasselijk. Maakt ’t gelijk chic."

Bereiding

  1. Hak de afsnijdsels tot grof kruim/kleine blokjes. Klop de slagroom stijf. Spatel die door de yoghurt en schep het fruit erdoor.

  2. Vul vier tot zes glazen met het kruim en schep er een flinke lik frambozenyoghurt op. Overgiet met honing, bestrooi met kokos en serveer meteen (als zondags ontbijt).

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Van Bovens Leftovers

€ 32,99
Van Bovens leftovers