Frambozenkoekkruimverrientjes
Eenvoudig4 personen15 minuten bereiden
Yvette: "In het Frans heet alles wat in een glaasje geserveerd wordt een 'verrine'. Vind ik voor dit opmaakreceptje dus heel toepasselijk. Maakt ’t gelijk chic."
Ingrediënten
- 4 afgesneden kanten van een koek (bijv. boterkoek)
- 150 ml slagroom
- 500 g Griekse yoghurt
- 150 g (gekneusde) frambozen/bramen
- 3-4 el honing of naar smaak 2 el geraspte kokos
- Ook nodig:
- 4-6 (wijn)glazen
Kook mee!Deel je tasty foto’s van dit recept via Instagram of Facebook met #iamfoodies!
Bereiding
- Hak de afsnijdsels tot grof kruim/kleine blokjes. Klop de slagroom stijf. Spatel die door de yoghurt en schep het fruit erdoor.
- Vul vier tot zes glazen met het kruim en schep er een flinke lik frambozenyoghurt op. Overgiet met honing, bestrooi met kokos en serveer meteen (als zondags ontbijt).

Uit het boek:
Van Bovens Leftovers