Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Restaurant Sense in Den Bosch

Culinair genieten bij Sense in Den Bosch

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Laat je verwelkomen bij Sense! Dit moderne restaurant in hartje Den Bosch is voor de twaalfde keer bekroond met een Michelinster en wordt geroemd om de ontspannen sfeer en no-nonsense, gastvrije bediening. En niet te vergeten; de exclusieve kaaswagen...

Sense in Den Bosch

Het motto van sterrenzaak Sense in Den Bosch is dat eten spannend moet zijn. Volgens de eigenaar en chef-kok Dennis Middeldorp – een geboren en getogen Bosschenaar – is het dan ook hun doel om je een totaalbeleving te bieden: “Bij het bedenken van een gerecht wil ik de essentie van smaken samenbrengen. Genieten van smaak, kleur, mondgevoel, de sfeer in het restaurant; alles moet kloppen.” Groenten en de verschillende seizoenen spelen de hoofdrol in het menu van dit restaurant in Den Bosch, dat tevens al jaren bekroond is met een Michelinster.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Respect voor de seizoenen

Met respect voor de seizoenen en ook een voorliefde voor Aziatische fraîcheur runt chef Dennis Middeldorp zijn creatieve keuken. Hij heeft oog voor Nederlandse producten en toont zijn creativiteit dan ook met plantaardige gerechten. Zijn liefde voor de botanische gastronomie gaat hand in hand samen met zijn liefde voor vlees en vis, wat dan weer zorgt voor prachtige gerechten. Bij mooi weer is het puur genieten op het ruime terras, gelegen aan het historische Jeroen Boschplein in Den Bosch.

Sense in Den Bosch

Lezersaanbieding

Speciaal voor alle foodies biedt Sense in Den Bosch 30% korting op een 4-gangen seizoensgebonden Chef’s Challenge lunch of diner! Zo geniet jij van een verrassingsmenu van de chef voor € 66,50 per persoon i.p.v. € 95,-. Deze actie is geldig voor reserveringen in de maanden juni t/m oktober 2023 (uitgezonderd op zaterdag). Klinkt verleidelijk toch? Reserveer snel via senserestaurant.nl en vermeld ‘FOODIES’ bij de reservering.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!