Het ideale hoofdgerecht voor kerst: rollade met gevulde portobello
Het ideale hoofdgerecht voor kerst
Verzorg jij dit jaar een kerstdiner voor je vrienden of familie? Leuk, maar misschien vind je het ook wel stressvol. Gelukkig is een goede voorbereiding het halve werk! Als je nog op zoek bent naar inspiratie voor het kerst hoofdgerecht, is het recept voor een rollade met gevulde portobello misschien wel iets voor jou. Dit gerecht is gegarandeerd smaakvol en ziet er bovendien prachtig uit. Kortom; het ideale hoofdgerecht voor kerst!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!
Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Rollade met gevulde portobello
Dit recept voor gevorderde thuis-chefs biedt een fantastische smaaksensatie tijdens je kerstdiner. Sta je niet zo vaak in de keuken, maar wil je het gerecht toch bereiden? Een goede tip is om het recept dan alvast eens uit te proberen. Zo kun je wat ervaring opdoen en dat scheelt weer wat stress tijdens de bereiding van het kerstdiner!
> naar het recept: rollade met gevulde portobello
Lees ook:
Kerstmenu van Jamie Oliver
Nu verkrijgbaar: Het Grote Kerstnummer van Foodies
Deze kerstballen móét elke foodie dit jaar in de boom hangen
Onze tips
6x romantische gerechten voor twee personen
Must-haves: deze producten uit de toko wil je halen
Last-minute valentijnsdiner: makkelijke recepten
Dit zijn de allerlekkerste Vietnamese gerechten
Meer dan kimchi: 12x Koreaanse gerechten
Zo overleef je de winterdip: heerlijke recepten en energieboosters
Wintersport in huis: 7x Oostenrijkse gerechten
It’s a wrap: 15x recepten met wraps
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.