
Het ideale hoofdgerecht voor kerst: rollade met gevulde portobello
Het ideale hoofdgerecht voor kerst
Lees verder na de advertentie
Verzorg jij dit jaar een kerstdiner voor je vrienden of familie? Leuk, maar misschien vind je het ook wel stressvol. Gelukkig is een goede voorbereiding het halve werk! Als je nog op zoek bent naar inspiratie voor het kerst hoofdgerecht, is het recept voor een rollade met gevulde portobello misschien wel iets voor jou. Dit gerecht is gegarandeerd smaakvol en ziet er bovendien prachtig uit. Kortom; het ideale hoofdgerecht voor kerst!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Rollade met gevulde portobello
Dit recept voor gevorderde thuis-chefs biedt een fantastische smaaksensatie tijdens je kerstdiner. Sta je niet zo vaak in de keuken, maar wil je het gerecht toch bereiden? Een goede tip is om het recept dan alvast eens uit te proberen. Zo kun je wat ervaring opdoen en dat scheelt weer wat stress tijdens de bereiding van het kerstdiner!
> naar het recept: rollade met gevulde portobello
Lees ook:
Kerstmenu van Jamie Oliver
Nu verkrijgbaar: Het Grote Kerstnummer van Foodies
Deze kerstballen móét elke foodie dit jaar in de boom hangen
Onze tips

Bootje varen op Koningsdag? Neem deze hapjes mee!

Eten verkopen op de vrijmarkt? Dit werkt altijd

10+ zoete aardbeien recepten voor de zomer

11x oranje snacks om van te smullen

Airfryer recepten: makkelijk en lekker

Dit kun je beter niét in de airfryer bereiden

Koningsdag cocktails: deze drankjes wil je maken

Pannenkoeken beleggen: dit zijn lekkere toppings voor thuis
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.