Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Het ideale hoofdgerecht voor kerst: rollade met gevulde portobello

Het ideale hoofdgerecht voor kerst: rollade met gevulde portobello

In samenwerking met Jumbo
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Ben je op zoek naar het ideale hoofdgerecht voor kerst? Probeer dan deze fantastische rollade met gevulde portobello. Succes gegarandeerd!

Het ideale hoofdgerecht voor kerst

Verzorg jij dit jaar een kerstdiner voor je vrienden of familie? Leuk, maar misschien vind je het ook wel stressvol. Gelukkig is een goede voorbereiding het halve werk! Als je nog op zoek bent naar inspiratie voor het kerst hoofdgerecht, is het recept voor een rollade met gevulde portobello misschien wel iets voor jou. Dit gerecht is gegarandeerd smaakvol en ziet er bovendien prachtig uit. Kortom; het ideale hoofdgerecht voor kerst!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Rollade met gevulde portobello

Dit recept voor gevorderde thuis-chefs biedt een fantastische smaaksensatie tijdens je kerstdiner. Sta je niet zo vaak in de keuken, maar wil je het gerecht toch bereiden? Een goede tip is om het recept dan alvast eens uit te proberen. Zo kun je wat ervaring opdoen en dat scheelt weer wat stress tijdens de bereiding van het kerstdiner!

> naar het recept: rollade met gevulde portobello

ideale hoofdgerecht voor kerst

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!