Zelf oliebollen of appelbeignets maken

Stiekem eet je ze misschien al weken, maar de week na kerst mogen er iedere dag naar hartenlust oliebollen en appelbeignets gegeten worden. Wij inspireren je door de lekkerste recepten te delen. Nog even lekker zondigen voor je met je goede voornemens aan de slag gaan, om het leven te vieren of op de juiste manier het nieuwe jaar in te gaan. Met deze recepten voor zelf oliebollen of appelbeignets maken kan je iedereen voorzien van wat lekkers. Zet de top 2000 dus maar aan, sla de champagne in en bel al je dierbaren op dat ze langs mogen komen.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Team oliebol:

Met of zonder krenten, wat kies jij? Als het aan ons ligt maken we meteen een jaarvoorraad van deze geweldige snack. Zonder oliebol voelt het toch niet helemaal als oud & nieuw, of je er nu van houdt of niet. Met dit recept om zelf oliebollen te maken heb je gegarandeerd succes. Bak ze niet al te lang van tevoren, vers zijn ze het lekkerst! Zelf oliebollen of appelbeignets maken was nog nooit zo leuk.

> naar het recept: zelf oliebollen maken

Zelf oliebollen of appelbeignets maken

Team appelbeignet

Vraag maar eens rond, iedereen heeft wel een familierecept voor appelbeignets. Met of zonder bierbeslag, stukjes appel of ringen, wel of geen suiker eromheen. Alles kan. Kies zelf wat jij het lekkerst vindt en maak je eigen appelbeignets voor oud & nieuw. Dit recept voor appelbeignets helpt je stap-voor-stap op weg.

> naar het recept: zelf appelbeignets maken

zelf appelbeignets maken

Zelf oliebollen of appelbeignets maken: bak allebei

Natuurlijk hoef je niet te kiezen. Het liefst bakken we zelf namelijk zowel de lekkerste oliebollen als de fijnste appelbeignets op 31 december. Schroom vooral niet om ze zelf allebei te maken. Deel je de resultaten met ons? Wij vwensen je in ieder geval een hele fijne (en lekkere) jaarwisseling!

zelf appelbeignets maken