Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Mosselen schoonmaken: de beste tips & tricks

Vervelende knoflookgeur? Zo kom je er makkelijk van af

Zo houd je je tijmplantje wél lang in leven

How to: kerstkalkoen met vulling en jus

Kookschool: vis in zoutkorst

Dit zijn dé gouden tips voor de perfecte risotto

Thuis glühwein maken: zo doe je dat

Rode bieten koken: zo doe je dat




