Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

12 culinaire tongbrekers: spreek jij deze moeilijke namen van eten goed uit?

Waar komt serranoham vandaan?

Zo kun je groente en fruit vers houden in de zomer

Agar agar: wat is het en hoe kun je het gebruiken?

Is bevroren fruit minder gezond dan vers fruit?

Ananas schillen: zo doe je dat!

Zo kun je het beste oesters openen

Gepelde tomaten, tomatenpuree en passata: wat is het verschil en wanneer gebruik je wat?




