Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Couscous maken: zo bereid je de lekkerste couscous

Aziatische sauzen: welke zijn er en bij welk gerecht gebruik je ze?

Venkel snijden: zo doe je dat!

Waarom staat er geen jaartal op een fles champagne?

Hoe wordt champagne gemaakt: waarom is het zo duur, en het kan ook goedkoper?

Ouderwets lekkere advocaat maken: zo doe je dat

Wortels koken: zo doe je dat

Snijbonen snijden en koken (+ de lekkerste recepten)




