Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Oma’s tips voor perfecte stoofpotjes

Dit zijn de seizoensgroenten en -fruit in november

Column van Sabine: eerste hulp bij slowcooken

Column van Sabine: gerechten aanpassen naar de slowcooker

Zelf karamel appel maken: recept & tips

Column van Sabine: (energie)kosten van de slowcooker

Column van Sabine: alles over slowcookers en welke je het beste kunt kiezen

Column van Zeinab: alles over taarten




