Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Zelf zanddeeg maken: recept en tips

Wow! Dit is waarom je producten niet in geopend blik moet bewaren

Briochebrood bakken: zo maak je de perfecte sticky buns

Wanneer gebruik je welke olie?

Wraps over? Dit maak je ermee!

Zo maak je de beste macarons

Zo maak je soep nóg smaakvoller

Zo gebruik je nootmuskaat in de Franse keuken




