Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Italiaanse stijl: slow koffie zetten met een percolator

Zelf harissa maken: zo doe je dat

Zo maak je de perfecte panna cotta

Italiaans ijs: zelf granita maken

Dit is de reden dat je nooit het water van gekookte eieren moet weggooien

Verrassend vegan: wist jij dat deze onverwachte producten plantaardig zijn?

Tips & tricks: inmaken doe je zo

10x de beste keukenhacks die je écht moet kennen




