Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Fermenteren met Christian Weij: zelf frisdrank maken

Rood, wit & rosé: wat is de beste temperatuur om wijn te serveren?

Milieuvriendelijker barbecueën: zo doe je dat

Bakken & braden: dit zijn de verschillende soorten vet

Zo kies je het juiste stuk varkensvlees voor je gerecht

Verschillende soorten seafood: dit zijn alle schaal- en schelpdieren op een rij

Hoe maak je kimchi?

Aha! Dit is het verschil tussen gele, groene en rode paprika’s




