Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
hoe snij je een paprika

Paprika snijden: doe jij dit al je hele leven verkeerd?

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Door de helft, zaadlijsten verwijderen en dan in reepjes of blokjes: het is waarschijnlijk de manier waarop ook jij een paprika snijdt. Maar wist je dat het véél makkelijker kan?

Paprika snijden

Op TikTok gaat een video rond waarin te zien is hoe gebruiker @lolaandmommy een paprika snijdt. Niets bijzonders zou je zeggen, maar haar manier is veel eenvoudiger en sneller dan bovenstaande methode. “Waarom wist ik dit niet eerder?” en “Dit is een gamechanger“, luiden de reacties onder de video van de TikTok-ster. De video heeft inmiddels al meer dan een miljoen views. Niet gek, want wist jij dat het zó makkelijk is om een paprika te snijden?

Wil je ook iedere week de handigste kooktips & lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Zo snijd je een paprika

Hoe het volgens @lolaandmommy moet? Snijd eerst de bovenkant en de onderkant van de paprika. Verwijder de zaadlijsten, snijd één kant open en maak er reepjes of blokjes van. In een reactie laat ze weten dat ze ook de bovenkant en de onderkant nog opsnijdt, om zo voedselverspilling te voorkomen. We like!

@lolaandmommyThis will change your life :O ##pepper##pepperhack##cookingtips##cooking##lifehacks##cookinghacks##bellpepper##biber##millenials##chef##cookingvideos♬ Something New (feat. Ty Dolla $ign) – Wiz Khalifa

paprika snijden

Lees ook:

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!