Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Dit zijn de lekkerste lokale seizoensgroenten in januari

No waste: restjes overgebleven gesmolten chocolade verwerken

No waste: wat maak je met overgebleven restjes bladerdeeg?

Proeven met Joël Broekaert: zo zit het met smaak

Heb je Foodies kerstbrood over? Dit doe je met de restjes

No waste: zo maak je groenteloof pesto

Hoe eet je sushi? 6x do’s & don’ts van sushi eten

Wat is het verschil tussen couscous en parelcouscous?




