Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Dit zijn de beste glutenvrije alternatieven voor couscous

De lekkerste Midden-Oosterse smaakmakers: heb jij ze al in huis?

No waste: nooit meer citroen verspillen

Tips & tricks: hét recept om de beste macarons te maken

Hét recept voor knapperig brood zonder te kneden

Goed gedraaid: perfecte gehaktballetjes

Weekendproject: zelf roggebrood maken

Dit zijn dé heetste Mexicaanse pepers en zo gebruik je ze in de keuken




