Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Cover voor 3 plantaardige dips met popped chips

3 plantaardige dips met popped chips

In samenwerking met Food2Smile
  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Een chippie op z'n tijd is heerlijk! Wist jij dat er ook chips van half soja half aardappel bestaan? Deze popped chips bevatten veel minder vet als normale chips. Heerlijk als losse snack, maar je kunt er nog veel meer mee! Kijk maar:

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Een chippie op z'n tijd is heerlijk! Wist jij dat er ook chips van half soja half aardappel bestaan? Deze popped chips bevatten veel minder vet als normale chips. Heerlijk als losse snack, maar je kunt er nog veel meer mee! Kijk maar:

Bereiding

  1. Snijd de tomaten, het uitje en de verse basilicum in kleine stukjes en pers de knoflook met een knoflookpers. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg de tomaat, ui, kruiden en limoensap toe. Bak voor 5 minuten op middelhoog vuur.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!