Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor 3 plantaardige dips met popped chips

3 plantaardige dips met popped chips

In samenwerking met Food2Smile
  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Een chippie op z'n tijd is heerlijk! Wist jij dat er ook chips van half soja half aardappel bestaan? Deze popped chips bevatten veel minder vet als normale chips. Heerlijk als losse snack, maar je kunt er nog veel meer mee! Kijk maar:

Bereiding

  1. Snijd de tomaten, het uitje en de verse basilicum in kleine stukjes en pers de knoflook met een knoflookpers. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg de tomaat, ui, kruiden en limoensap toe. Bak voor 5 minuten op middelhoog vuur.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)