Albondiga’s met rookaroma
Eenvoudig
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Doe het witbrood in een grote kom. Schenk de melk eroverheen en laat wellen.
Voeg het rundergehakt, het half-om-halfgehakt, de knoflook, de peterselie, het ei, het paprikapoeder en zout en peper toe. Kneed goed door elkaar en maak van het mengsel ca. 32 kleine gehaktballetjes.
Verhit een beetje olie in een ruime, lage pan en bak er de gehaktballetjes in porties in. Neem de gehaktballetjes die mooi bruin zij n uit de pan. Voeg een beetje olie toe en voeg de knofl ook toe. Bak kort. Blus af met de wij n en kook in. Voeg de tomatenblokjes, het paprikapoeder, zout en peper toe en breng aan de kook. Kook ca. 10 minuten op laag vuur. Voeg de gehaktballetjes toe en kook ca. 20 minuten op laag vuur tot de saus dik is en de gehaktballetjes gaar zijn.