Bereiding
- Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Snijd het zuurdesembrood in blokjes en meng met de olijfolie. Verdeel het brood over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 10-15 minuten goudbruin in de oven.
- Meng alle ingrediënten voor de dressing. Voeg 2-3 el water toe om de dressing wat dunner te maken. Breng op smaak met zout en peper.
- Bak de bacon in een droge koekenpan in ca. 5 minuten goudbruin en knapperig. Snijd de bacon in stukjes. Meng de avocado, de blauwe kaas, de tomaten en de waterkers en verdeel de salade over borden. Besprenkel met de dressing en bestrooi met de bacon en de croutons.
Per portie: ca. 756 kcal
26 g eiwit | 57 g vet | 31 g koolhydraten
© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Rattclife Foto’s: Sam Stowell Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Natalie Thomson