Lees verder onder de advertentie
Anijschampignons in witte wijn met noedels
Eenvoudig
45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Borstel de anijschampignons schoon. Pel de knoflook en snijd hem in plakjes. Verhit de boter in een ruime pan en bak er de champignons ca. 8 minuten in. Voeg de knoflook toe en bak nog ca. 2 minuten. Voeg het mosterdzaad en het korianderzaad toe en blus af met de witte wijn.
Stoof de champignons ca. 10 minuten op laag vuur in de witte wijn. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Was de spinazie en laat hem goed uitlekken.
Meng de maïzena met 1 el koud water. Voeg het maïzenapapje al roerend toe aan het paddenstoelenmengsel en laat ca. 1 minuut doorkoken. Roer de spinazie erdoorheen en laat kort slinken. Giet de noedels af en meng ze met de saus. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Verdeel over borden.
Lees verder onder de advertentie