Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Appeltaartje met filodeeg

Appeltaartje met filodeeg

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat het filodeeg op kamertemperatuur komen. Smelt de boter in een steelpannetje. Zet apart.

  2. Was de appels en snijd ze in plakken. Steek ronde vormpjes uit het filodeeg. Leg 4 rondjes op elkaar. Strijk daarbij telkens een velletje dun in met de gesmolten boter.

  3. Beleg de taartbodems met de appelschijfjes. Meng de kaneel met de suiker. Strooi over de appels. Zet de taartjes ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3).

Per portie: 210 kcal | 41 g koolhydraten | 5 g eiwit | 6 g vet

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)