Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Pincho: artisjokharten met serranoham, piment en peterselie

Pincho: artisjokharten met serranoham, piment en peterselie

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 16

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de artisjokharten uitlekken en halveer ze. Marineer de artisjokharten met de olijfolie en het citroensap en breng op smaak met zout en peper. Halveer de plakken serranoham in de lengte en rol ieder stuk artisjok in een plakje ham.

  2. Was de peterselie, schud hem goed droog en hak hem fijn. Prik iedere in ham gerolde artisjok op een houten prikker. Dip de artisjokken aan een kant in de pimentpasta en wentel ze daarna door de gehakte peterselie.

Per portie: 27 kcal | 1 g koolhydraten | 2 g eiwit | 2 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)