Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
Cover voor Pincho: artisjokharten met serranoham, piment en peterselie

Pincho: artisjokharten met serranoham, piment en peterselie

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 16

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de artisjokharten uitlekken en halveer ze. Marineer de artisjokharten met de olijfolie en het citroensap en breng op smaak met zout en peper. Halveer de plakken serranoham in de lengte en rol ieder stuk artisjok in een plakje ham.

  2. Was de peterselie, schud hem goed droog en hak hem fijn. Prik iedere in ham gerolde artisjok op een houten prikker. Dip de artisjokken aan een kant in de pimentpasta en wentel ze daarna door de gehakte peterselie.

Per portie: 27 kcal | 1 g koolhydraten | 2 g eiwit | 2 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)