Asperges met geitenkaas
Eenvoudig6 personen15 minuten bereiden
Julius: "Ik zeg het nog maar eens: hoe lekkerder de kaas, hoe lekkerder het gerecht. Dus geen geitenkaas uit een plastic zakkie, maar mooie, lucht ingedroogde chèvre die licht brokkelt."
Ingrediënten
- 36 groene asperges (snijd van de onderkant 4 cm af)
- 300 g Saint Maure-geitenkaas (gebrokkeld)
- olijfolie
- balsamicoazijn
Kook mee!Deel je tasty foto’s van dit recept via Instagram of Facebook met #iamfoodies!
Bereiding
- Leg de asperges op het rooster van de barbecue en gril ze rondom krokant.
- Leg de gegrilde asperges op een schaal.
- Druppel er wat olijfolie en balsamicoazijn over en serveer met de gebrokkelde geitenkaas.
Tip: Controleer de asperges of ze niet te ‘houterig’ zijn door er een 6 minuten te koken. Als deze draderig is, moet je ze even schillen.

Uit het boek:
Masterclass BBQ