Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
Asperges met geitenkaas

Asperges met geitenkaas

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Julius: "Ik zeg het nog maar eens: hoe lekkerder de kaas, hoe lekkerder het gerecht. Dus geen geitenkaas uit een plastic zakkie, maar mooie, lucht ingedroogde chèvre die licht brokkelt."

Bereiding

  1. Leg de asperges op het rooster van de barbecue en gril ze rondom krokant.

  2. Leg de gegrilde asperges op een schaal.

  3. Druppel er wat olijfolie en balsamicoazijn over en serveer met de gebrokkelde geitenkaas.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Masterclass BBQ

€ 17,99
Masterclass BBQ cover