Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Aspergesalade met frambozendressing en krieltjes

Aspergesalade met frambozendressing en krieltjes

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de krieltjes in ca. 20 minuten beetgaar in ruim water met wat zout. Giet de krieltjes af en laat afkoelen.

  2. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan ca. 5 minuten op laag vuur goudbruin.

  3. Doe de frambozen in een kommetje samen met de olijfolie en ½ el zout. Plet met een vork de frambozen fijn en meng het door elkaar.

  4. Schil de asperges. Snijd vervolgens met de dunschiller mooie dunne plakken van de asperge: begin bij de onderkant en eindig bij de kop.

  5. Was de botersla en droog hem met een slacentrifuge. Meng de sla samen met de aspergelinten, de krieltjes, de frambozendressing in een kom. Verdeel de salade over borden en garneer met de pijnboompitten en de lente-ui.

Per portie: 475 kcal | 36 g koolhydraten | 8 g eiwit | 32 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)