Auberginecurry met kikkererwten*
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
ca. 12 uur wachttijdca. 12 u. wachttijd
Advertentie
Bereiding
Week de kikkererwten 8-12 uur in ruim koud water.
Snipper de ui en snijd ook de tomaat in blokjes. Verhit in een koekenpan of de slowcooker op programma ‘brown’ de olie. Bak de ui en tomaat 2 min. (zie tip). Schep de currypasta erdoor en bak nog 1 min. zachtjes. Snijd intussen de aubergine in blokjes.
Doe de ui met de tomaat en de currypasta in de slowcooker. Voeg de aubergine en de kokosmelk toe.
Sluit de slowcooker en selecteer het programma voor ‘slow cook’. Stel de tijd in op 4 uur.
Hak de peterselie grof. Open de slowcooker. Breng de curry op smaak met peper en schep in een schaal. Bestrooi met de peterselie.