Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Aubergineschijven met mozzarella

Aubergineschijven met mozzarella

  • Gemiddeld

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de aubergine in de lengte in plakken van ca. 1 cm dik. Bestrooi de plakken met zout en leg ze in een vergiet. Laat ca. 1 uur staan. Leg de houten spiesen in water.

  2. Spoel de plakken aubergine af met koud water en dep de aubergine goed droog. Pel en snipper de knoflook en meng hem met de olijfolie. Besmeer de plakken aubergine met de knoflookolie. Pluk de basilicumblaadjes van de takjes.

  3. Snijd de mozzarella in plakjes. Beleg de helft van de plakken aubergine met de mozzarella en de basilicumblaadjes. Leg de overige plakken aubergine erop en maak ze met 2 houten spiesen aan elkaar. Rooster de auberginepakketjes 5-6 minuten aan beide kanten op de barbecue.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)