The avo poke show uit The Avocado Show
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng alle ingrediënten voor de zalmmarinade, snijd de zalm in kleine blokjes en voeg ze toe aan de marinade.
Maak een avocado crown (zie blz. 138). Vul de avocado crown, oftewel de bowl, met sushirijst. Druk de rijst met de (natte) achterkant van een lepel even goed aan.
Daarop komt een laag in kwarten: ¼ zalm, ¼ edamameboontjes, ¼ tobiko-viseitjes en ¼ wakame. Sprenkel furikake over de zalm en verdeel de bloemetjes over de edamame. Leg de cress in het midden van de poke bowl en serveer met sojasaus.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.