Foodies 01/2025
Lekker snel aan tafel
cover foodies lekker en snel aan tafel

Lees verder onder de advertentie

avocado show

The avo poke show uit The Avocado Show

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Meng alle ingrediënten voor de zalmmarinade, snijd de zalm in kleine blokjes en voeg ze toe aan de marinade.

  3. Maak een avocado crown (zie blz. 138). Vul de avocado crown, oftewel de bowl, met sushirijst. Druk de rijst met de (natte) achterkant van een lepel even goed aan.

  4. Daarop komt een laag in kwarten: ¼ zalm, ¼ edamameboontjes, ¼ tobiko-viseitjes en ¼ wakame. Sprenkel furikake over de zalm en verdeel de bloemetjes over de edamame. Leg de cress in het midden van de poke bowl en serveer met sojasaus.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)

Lees verder onder de advertentie